Verzenden & Retourneren


Verzenden
Wij zorgen ervoor dat alle bestellingen, welke u op werkdagen bij ons plaatst, diezelfde of de volgende dag nog worden verstuurd.
Bestellingen die in het weekend en op nationale feestdagen worden geplaatst, zullen de eerstvolgende werkdag worden verstuurd. U kunt uw bestelling wijzigen voordat deze wordt verstuurd door een email te sturen naar info@seabassjunky.com

Verzendkosten

Land

Gratis vanaf

Pakket

NL 

€ 60,-

€ 6,50

BE 

€ 90,-

€ 9,50

DE 

€ 90,-

€ 9,50

LUX

€ 120,-

€ 12,50

GB

€ 160,-

€ 16,50

FR

€ 160,-

€ 16,50

AT

€ 160,-

€ 16,50

IT

€ 160,-

€ 16,50

DK

€ 160,-

€ 16,50

ES

€ 200,-

€ 20,-

CZ

€ 250,-

€ 25,-

HR

€ 250,-

€ 25,-

HU

€ 250,-

€ 25,-

IE

€ 225,-

€ 22,50

NO

€ 225,-

€ 22,50

PT

€ 200,-

€ 20,-

SE

€ 200,-

€ 20,-

GR

€ 250,-

€ 25,-

RO

€ 250,-

€ 25,-

CY

€ 275,-

€ 27,50

US

€ 275,-

€ 27,50

IL

€ 275,-

€ 27,50

Overige  **  **

** Voor het versturen van lange en/of meerdere pakketten naar het buitenland gelden andere toeslagen.

Levering
Wij maken gebruik van de koeriersbedrijven PostNL en GLS.
U ontvangt nadat wij uw bestelling hebben aangemeld bij het koeriersbedrijf een ontvangstbevestiging met daarin een Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u via de website van het desbetreffende koeriersbedrijf eenvoudig uw bestelling volgen.
Bij de aflevering zijn de voorwaarden van de bezorgservice van het desbetreffende koeriersbedrijf van toepassing.

Herroepingsrecht; u trekt de gehele bestelling in
Bij ons hebt u altijd het recht om de bestelling, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van uw bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van het herroepingsrecht gebruik te maken, is door het bijgeleverde retourformulier in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren. U kunt ons ook, binnen de gestelde herroepingstermijn, schriftelijk laten weten dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door middel van een brief aan:
SeabassJunky Hogeweg 73, 4382 JD te Vlissingen of per e-mail naar info@seabassjunky.com

Gevolgen van de herroeping
De kosten voor het terugzenden van de bestelling bij herroeping zijn voor de koper. Zodra wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen wij uw betaling inclusief de leveringskosten van de heenzending die wij van u hebben ontvangen aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.

Retourneren
Indien u onverhoopt niet tevreden bent met het artikel kunt u te allen tijde deze binnen een termijn van 14 dagen aan ons retourneren. U kunt het betreffende artikel terugsturen via de post.

Retourformulier
Voor het retourneren via de post hebben wij een retourformulier (DOC / PDF) opgesteld. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier in te vullen en deze samen met het artikel welke u retour wenst te sturen in de originele verpakking te versturen naar:

SeabassJunky
Hogeweg 73
4382 JD Vlissingen
Nederland

Wij verzoeken u vriendelijk om de originele factuur bij het pakket te voegen. De eventuele kosten voor het terugsturen van het product zijn voor de koper, evenals het risico tijdens het retourtransport. Wij accepteren retouren alleen indien:

  1. Het product ongebruikt en/of ongedragen is;
  2. Het product zich in de originele verpakking bevindt, en/of
  3. Het product compleet, in goede staat en werkend retour komt.

U ontvangt van ons een bevestiging dat wij het product van u retour hebben ontvangen. Zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we het artikel retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.

Indien u het geld op een andere manier wenst te ontvangen, kunt u dit per mail aan ons kenbaar maken.

Garantie
Op alle bij ons aangeschafte artikelen zijn de algemene garantievoorwaarden van het betreffende merk van toepassing. Indien u een vraag of klacht heeft over uw bestelling of product, kunt u altijd contact op nemen via info@seabasssjunky.com